Dobrodosli na web sajt nase kompanije!!!

EfelMotors d.o.o. je preduzeće koje postoji od 2003g. i koje je uspjelo da, za vrlo kratko vrijeme, predstavi crnogorskom tržištu svjetski poznate brendove iz više oblasti.

Naime, Efel Motors je jedini ovlašćeni zastupnik na području Crne Gore za:

- automobile marke TOYOTA

- motocikle i kompletan vodeni program marke YAMAHA

- 2005. godine sklopljen je ugovor o distribuciji guma za putnička i terenska vozila renomiranih proizvodjača – MICHELIN, BF GOODRICH i TIGAR

- vrhunsko francusko motorno ulje marke MOTUL

- akumulatore marke VARTA

U toku cjelokupnog poslovnog razvoja, Efel Motors je nastojao da podigne svoj nivo usluge i da zadovoljstvo klijenata uvijek bude prioritet i glavni princip u poslovanju..

Upravo, kako bi taj cilj bio ostvaren odlučili smo da napravimo jedan objekat u Podgorici koji će objediniti našu uslugu.

Glavna vizija kompanije je da ispoštuje visoke standarde kompanije Toyota i svoje cijenjene kupce kako bi im na jednom mestu obezbijedila najsavremeniju i sveobuhvatnu uslugu. Taj projekat je realizovan i useljen u septembru 2010. godine Upravo taj dogadjaj predstavlja krunu dugogodišnjeg rada.

Na površini od skoro 5000m2, naši kupci imaju na uvid kompletnu ponudu Toyota vozila, zajedno sa post-prodajnim odeljenjem tj.servisom koji pored redovnih usluga, pruža i usluge auto-limara, auto-lakirera i „reglaže trapa“.

-Servis je opremljen najsavremenijom dijagnostičkom Toyota opremom(dijagnostički tester), kao i specijalnim servisnim alatom, kao i mašinama za vulkaniziranje i balansiranje pneumatika, tako da će naši kupci na jednom mjestu imati uslugu evropskog nivoa.
-Zaposleni u Efel Motors-u redovno pohadjaju školovanja koja organizuje Toyota Adria centar, u Ljubljani, što potvrđuju brojni sertifikati i diplome, a sve to u cilju postizanja maksimalnog uspjeha i zadovoljstva naših kupaca.

Kao potvrda da smo u ostvarenju tog cilja u značajnoj mjeri uspjeli, može poslužiti i medjunarodno priznanje Zlatna kruna kvaliteta, koja nam je dodijeljena u Londonu, 30. Novembra 2009g.

Yamaha
Michelin