Citroën Komercijalna vozila

Učinite posao lakšim
+

CITROËN BERLINGO

 

Citroën Berlingo je vozilo za uživanje u novom koncept lakih furgona . Njegova inovatorska strana je zadivila i amatere i profesionalce. U verziji lakih furgona Citroën Berlingo ima na raspolaganju veliku zapreminu, korisno opterećenje i prilagodljivost. On nudi prostran tovarni prostor (3,3 m3, do 850 kg korisnog opterećenja i 1,8 m korisne dužine),može da primi 2 europalete što se širine tiče. Možete izabrati kabinu Extenso® koja se prilagođava i tako omogućiti transport tereta koji može imati do 3 metra dužine i tako povećati svoju korisnu zapreminu na 3,7 m3 i da primi 3 osobe naprijed. Berlingo je vrijedno sredstvo modernog rada po svom stilu koji predstavlja osećaj čvrstine i dinamičnosti.

NOVI CITROËN JUMPER

 

Novi Citroën Jumper je, i pored svog izvanrednog izgleda, fokusiran na funkcionalnost i iz tog aspekta on nudi mnoge prednosti i inovacije u odnosu na dosadašnji standard u klasi. U tom kontekstu bitno je pomenuti da je vozačka kabina zvučno izolovana i ergonomski prilagođena profesionalnim potrebama, stakla kabine reflektuju toplotno zračenje, a svijetla i brisači se automatski uključuju prema potrebi. Pored navedenog, prisutna je i elektronska asistencija pri parkiranju sa prednjim i zadnjim senzorima kao i čitav spektar dodatne opreme koji omogućava prilagođavanje posebnim zahtjevima svakog korisnika.

Što se utovarnog dijela tiče, on je spušten u odnosu na dosadašnje modele kako bi se olakšao pristup i utovarno – istovarni poslovi. Novi Citroën Jumper je dostupan u četiri različite varijante i više različitih modela: sa običnom ili duplom kabinom, samo šasija (u zavisnosti od želje moguće je izvršiti razne nadogradnje), šasija sa sandukom, furgon (zatvoren ili zastakljen) i kombi (5+1 ili 8+1 sjedišta). U zavisnosti od izabranog modela i međuosovinskog rastojanja korisna zapremina tovarnog prostora se kreće od 8m3 do 17m3 zavisno od varijante Jumpera.